Amplia una àrea de la pantalla

Engrandir la pantalla és completament diferent a augmentar la mida del text. Aquesta característica és com tenir una lupa, la qual us permet moure-us d'una banda a l'altra de la pantalla tot ampliant-ne les diferents parts.

1. Go to the Desktop and start typing Accessibility.

2. Feu clic a Accés universal per a obrir el quadre.

3. Premeu a Zoom a la secció Vista.

4. Canvieu Zoom a la cantonada superior dreta de la finestra d'Opcions de Zoom a activat.

Podeu moure-us d'una banda a l'altra de l'àrea de la pantalla. Si moveu el ratolí a les vores d'aquesta, moureu l'àrea ampliada en diferents direccions, permetent-vos veure allò que us interessa.

You can quickly turn zoom on and off by clicking the accessibility icon on the taskbar and selecting Zoom.

Podeu canviar el factor d'ampliació, el seguiment del ratolí, i la posició de la vista ampliada a la pantalla. Ajusteu-ho a la pestanya Lupa a la finestra Opcions de Zoom.

Podeu activar l'apuntador per a ajudar-vos a trobar el ratolí o el punter del ratolí. Activeu-la i ajusteu-ne la longitud, el color i el gruix a la pestanya Apuntadors a la configuració de Zoom de la finestra.

Podeu canviar el vídeo a Blanc sobre negre, i ajustar les opcions de brillantor, contrast i escala de grisos per a la lupa. La combinació d'aquestes opcions és útil per a persones amb baixa visió, amb un cert grau de fotofòbia, o tan sols per a utilitzar l'ordinador en condicions de lluminositat adverses. Seleccioneu la pestanya Efectes de color a la finestra de configuració del Zoom per a activar i canviar aquestes opcions.