Controlar quins serveis en línia es pot utilitzar per a accedir a un compte

Alguns tipus de proveïdors de comptes en línia permeten accedir a diversos serveis amb un mateix compte d'usuari. Per exemple, els comptes de Google proporcionen accés al calendari, correu electrònic, contactes i xat. És possible que vulgueu utilitzar el vostre compte per a alguns serveis, però no d'altres. Per exemple, és possible que vulgueu utilitzar el vostre compte de Google per correu electrònic, però no per a xatejar si teniu un compte en línia diferent que feu servir per a xatejar.

Podeu desactivar algun dels serveis que es proporcionen a tots els comptes en línia:

1. Go to the Desktop and start typing Online Accounts.

2. Feu clic a Comptes en línia per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu el compte que voleu canviar de la llista de la dreta.

4. Una llista de serveis disponibles amb aquest compte es mostrarà a Usa per. Veure Serveis i aplicacions en línia per a veure quines aplicacions poden accedir a quins serveis.

5. Desactiveu qualsevol dels serveis que no vulgueu utilitzar.

Una vegada que un servei s'ha desactivat per a un compte, les aplicacions de l'ordinador no podran utilitzar el compte per a connectar-se a aquest servei.

Per a activar un servei que hàgiu desactivat, torneu al quadre de Comptes en línia i activeu-lo.