No puc connectar el meu dispositiu Bluetooth

Hi ha diversos motius pels quals no podeu connectar-vos a un dispositiu Bluetooth, com un telèfon o uns auriculars.

La connexió està blocada o no és de confiança

Alguns dispositius Bluetooth bloquen per defecte les connexions, o necessiten que modifiqueu algun paràmetre de configuració perquè es puguin efectuar. Assegureu-vos que el dispositiu està configurat de tal manera que les permeti.

No s'ha reconegut el maquinari Bluetooth

És possible que l'ordinador no hagi reconegut el vostre adaptador Bluetooth o el dispositiu. Això pot passar perquè els drivers per l'adaptador no s'hagin instal·lat. Alguns adaptadors Bluetooth no són compatibles amb Linux, de manera que és possible que no pugueu aconseguir els controladors adequats. En aquest cas, és probable que haureu d'obtenir un adaptador Bluetooth diferent.

L'adaptador no està activat

Assegureu-vos que l'adaptador de Bluetooth estigui activat. Obriu el quadre de Bluetooth i comproveu que no estigui desactivat.

La connexió del dispositiu Bluetooth està desactivada

Comproveu que el Bluetooth estigui activat al dispositiu al qual us intenteu connectar, i que està detectable o visible. Per exemple, si intenteu connectar-vos a un telèfon, assegureu-vos que no estigui en mode d'avió.

No s'ha trobat cap adaptador Bluetooth al vostre ordinador

Molts ordinadors no tenen adaptadors Bluetooth. Podeu comprar un adaptador si voleu utilitzar Bluetooth.