Editar els detalls del contacte

L'edició de les dades de contacte us ajuda a mantenir actualitzada la informació a la vostra llibreta d'adreces i a completar-la.

1. Trieu el contacte de la llista de contactes.

2. Premeu el botó de menú de la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Edita.

3. Editeu les dades del contacte.

Per a afegir un detall com ara un número de telèfon o una adreça de correu electrònic, introduïu les dades al camp buit següent del tipus (número de telèfon, adreça electrònica, etc.) que voleu afegir.

Premeu el botó de la part inferior per a revelar altres camps disponibles, com ara Pàgina web i Aniversari.

4. Premeu Fet per a acabar d'editar el contacte.