Establir el temps d'entrada en inactivitat de la pantalla

Per a estalviar energia, podeu ajustar el temps abans que la pantalla entri en mode d'espera i quedi inactiva. També podeu desactivar completament la desconnexió.

Per a establir el temps d'entrada en inactivitat:

1. Go to the Desktop and start typing Power.

2. Feu clic a Energia per a obrir el quadre.

3. Utilitzeu la llista del desplegable Pantalla en blanc a Estalvi d'energia per a establir el temps en què la pantalla entra en inactivitat, o desactivar-lo completament.

Quan l'ordinador estigui inactiu, la pantalla es bloquejarà automàticament per raons de seguretat. Per a canviar aquest comportament, mireu La pantalla es tanca massa ràpidament.