Preferències de previsualització de l'administrador de fitxers

El gestor de fitxers crea miniatures per a previsualitzar imatges, vídeos i fitxers de text. Les visualitzacions prèvies de les miniatures poden ser lentes per als fitxers grans o sobre xarxes, de manera que podeu controlar quan es fan les visualitzacions prèvies. Feu clic al botó de menú a la pert superior dreta de la finestra, trieu Preferències i aleshores seleccioneu la pestanya Cerca i previsualitza.

Fitxers

De manera predeterminada, totes les previsualitzacions es realitzen per Tan sols fitxers locals, a l'ordinador o en discs externs connectats. Podeu configurar aquesta funció a Sempre o Mai. El gestor de fitxers pot navegar per fitxers en altres equips sobre una xarxa local o internet. Si navegueu sovint per fitxers d'una xarxa local i la xarxa té una amplada de banda elevada, és possible que vulgueu configurar l'opció de vista prèvia a Tots els fitxers.

A més, podeu utilitzar la configuració Només per a fitxers més petits de per a limitar la mida dels fitxers que es previsualitzen.

Comptador de fitxers

Si veieu les mides dels fitxers a les columnes visibles a la vista de llista o a les etiquetes de les icones, les carpetes es mostraran amb el recompte de quants fitxers i carpetes contenen. Comptar elements en una carpeta pot ser lent, especialment per carpetes molt grans o en una xarxa.

Podeu activar o desactivar aquesta funció, o activar-la només per a fitxers del vostre ordinador i unitats locals externes.