Canviar el nom o la ubicació d'una impressora

Podeu canviar el nom o la ubicació d'una impressora a la configuració de la impressora.

Necessiteu privilegis d'administrador al sistema per a canviar el nom o la ubicació d'una impressora.

Canviar el nom de la impressora

Si voleu canviar el nom d'una impressora, seguiu els següents passos:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores per a obrir el quadre.

3. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

4. Feu clic al nom de la vostra impressora i comenceu a escriure un nou nom per a la impressora.

5. Premeu Retorn per a desar els canvis.

Canviar la ubicació de la impressora

Per a canviar la ubicació de la impressora:

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores per a obrir el quadre.

3. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

4. Feu clic a la ubicació i comenceu a editar-la.

5. Premeu Retorn per a desar els canvis.