Establir la impressora predeterminada

Si teniu més d'una impressora disponible, podeu seleccionar quina serà la vostra impressora predeterminada. És possible que vulgueu triar la impressora que utilitzeu més sovint.

Necessiteu privilegis d'administrador al sistema per la impressora predeterminada.

1. Go to the Desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores.

3. Seleccioneu la impressora predeterminada de la llista d'impressores disponibles.

4. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

5. Seleccioneu la casella de selecció Impressora per defecte.

Quan imprimiu en una aplicació, la impressora predeterminada s'utilitza automàticament, tret que trieu una altra.