Controlar els serveis d'ubicació

La localització o els serveis de geolocalització utilitzen les torres de telefonia, el GPS, i els punts d'accés Wi-Fi propers per a determinar la vostra ubicació actual i utilitzar-la per a configurar la zona horària i per a aplicacions com ara Mapes. Quan està habilitada, és possible que la vostra ubicació es comparteixi a la xarxa amb molta precisió.

Desactiveu les funcions de geolocalització de l'escriptori

1. Go to the Desktop and start typing Location Services.

2. Click on Location Services to open the panel.

3. Canvieu Serveis d'ubicació a desactivat.

Per a tornar a activar aquesta funcionalitat poseu els Serveis d'ubicació a activat.