Iniciar la sessió automàticament

Podeu canviar la configuració perquè es connecti automàticament al vostre compte quan s'iniciï l'ordinador:

1. Go to the Desktop and start typing Users.

2. Feu clic Usuaris per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu el compte d'usuari amb què voleu iniciar la sessió automàticament durant l'inici.

4. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

5. Canvieu el botó d'Inici automàtic a ON.

Quan engegueu el vostre ordinador, se us connectarà automàticament. Si teniu activada aquesta opció, no caldrà que introduïu la vostra contrasenya per a iniciar sessió al vostre compte, cosa que significa que si algú més s'inicia l'ordinador, podran accedir al vostre compte i les vostres dades personals, inclosos els fitxers i l'historial de navegació.

Si el vostre tipus de compte és Estàndard, no podreu canviar aquesta configuració. Poseu-vos en contacte amb l'administrador del sistema que us la podrà canviar.