Estableix el mode de seguiment de la tauleta Wacom

Mode Seguiment determina com el punter s'assigna a la pantalla.

1. Go to the Desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Feu clic a Tauleta Wacom per a obrir el quadre.

3. Feu clic al botó Tauleta a la barra superior.

Si no es detecta cap tauleta, se us demanarà que Connecteu o engegueu la vostra tauleta Wacom. Feu clic a l'enllaç Configuració Bluetooth per a connectar la tauleta.

4. Al costat del Mode Seguiment, seleccioneu Tauleta (absolut) o Tàctil (relatiu).

En mode absolut, a cada punt de la tauleta s'aplica un punt de la pantalla. La cantonada superior esquerra de la pantalla, per exemple, sempre correspon al mateix punt de la tauleta.

En mode relatiu, si s'aixeca el punter de la tauleta i es posa en una posició diferent, el cursor de la pantalla no es mou. Aquesta és la forma en què funciona un ratolí.