Ikkunan suurentaminen ja koon palauttaminen

Ikkunan voi suurentaa koko työpöydän kokoiseksi ja myöhemmin palauttaa takaisin normaalikokoiseksi. Ikkunoita voi myös suurentaa pystysuunnassa työpöydän oikeaan ja vasempaan reunaan mahdollistaen kahden ikkunan käyttämisen samanaikaisesti. Lue Ikkunoiden asettaminen vierekkäin saadaksesi lisätietoa.

Suurenna ikkuna ottamalla kiinni ikkunapalkista ja vetämällä ikkuna näytön yläosaan, tai kaksoisnapsauta ikkunapalkkia. Voit suurentaa ikkunan näppäimistö käyttäen painamalla pohjaan Super ja painamalla , tai paina Alt+F10.

Palauta ikkuna alkuperäiseen kokoon vetämällä se pois näytön reunasta. Jos ikkuna on suurennettu koko näytön kokoiseksi, voit kaksoisnapsauttaa ikkunapalkkia palauttaaksesi koon. Voit käyttää myös samoja pikanäppäimiä, joita käytit ikkunan suurentamiseksi.

Pidä Super pohjassa ja raahaa ikkunaa mistä kohdasta tahansa siirtääksesi kyseistä ikkunaa.