Skapa en trådlös surfzon

Du kan använda din dator som en trådlös surfzon. Detta låter andra enheter ansluta till dig utan ett separat nätverk, och låter dig dela en internetanslutning du har skapat med ett annat gränssnitt, exempelvis ett trådbundet nätverk eller över ett mobilnätverk.

1. Open the system menu from the right side of the taskbar.

2. Välj Trådlöst nätverk inte anslutet eller namnet på det trådlösa nätverket till vilket du redan är ansluten. Den trådlösa nätverks-delen av menyn kommer att expandera.

3. Klicka på Inställningar för trådlösa nätverk.

4. Klicka på menyknappen i övre högra hörnet av fönstret och välj Slå på trådlös surfzon….

5. Om du redan är ansluten till ett trådlöst nätverk, kommer du att bli tillfrågad om du vill koppla från det nätverket. En enda trådlös adapter kan ansluta till eller endast skapa ett nätverk åt gången. Klicka på Slå på för att bekräfta.

Ett nätverksnamn (SSID) och en säkerhetsnyckel genereras automatiskt. Nätverksnamnet kommer att baseras på namnet på din dator. Andra enheter kommer att behöva denna information för att ansluta till surfzonen du nyss skapat.