Varför stängdes min dator av när batteriet gick ner till 10%?

När laddningsnivån för batteriet blir allt för låg kommer din dator automatiskt att stängas av. Den gör detta för att säkerställa att batteriet inte laddas ur helt eftersom detta är dåligt för batteriet. Om batteriet laddades ur helt skulle datorn dessutom inte ha tid att stänga ner ordentligt.

Kom ihåg att när din dator stängs av automatiskt, så sparas inte dina program och dokument. För att undvika att förlora ditt arbete, spara det innan batteriet blir för lågt.