Jag har inget trådlöst nätverk när jag väcker datorn

Om du har försatt din dator i vänteläge kan du komma att upptäcka att din trådlösa internetanslutning inte fungerar när du startar den igen. Detta händer när drivrutinen för den trådlösa enheten inte har fullständigt stöd för vissa strömsparsfunktioner. Typiskt kommer den trådlösa anslutningen att misslyckas att slås på när datorn återstartar.

Om detta händer, prova att stänga av och slå på den trådlösa anslutningen igen:

1. Go to the Desktop and start typing Wi-Fi.

2. Klicka på Trådlöst nätverk för att öppna panelen.

3. Slå av Trådlöst nätverk längst upp till höger i fönstret och slå sedan på det igen.

4. Om den trådlösa anslutningen fortfarande inte fungerar, slå på Flygplansläge och slå sedan av det igen.

Om detta inte fungerar så starta om din dator så borde den trådlösa anslutningen fungera igen. Om du fortfarande har problem efter det, anslut till internet via en nätverkskabel och uppdatera din dator.