Ports de xarxa habitualment utilitzats

This is a list of network ports commonly used by applications that provide network services, like file sharing or remote desktop viewing. There are thousands of ports in use, so this table isn’t complete.

Port

Nom

Descripció

5353/udp

mDNS, Avahi

Permet que els sistemes es trobin entre ells i descriguin els serveis que ofereixen, sense que s'hagin d'especificar els detalls manualment.

631/udp

Impressió

Permet enviar treballs d'impressió a una impressora a través de la xarxa.

631/tcp

Impressió

Permet compartir la vostra impressora amb altres persones a través de la xarxa.

5298/tcp

Presència

Us permet anunciar el vostre estat de missatgeria instantània a altres persones de la xarxa, com ara «en línia» o «ocupat».

5900/tcp

Escriptori remot

Us permet compartir l'escriptori perquè altres persones puguin veure'l o proporcionar assistència remota.

3689/tcp

Compartir música (DAAP)

Us permet compartir la biblioteca de música amb altres persones de la vostra xarxa.