Defineix la configuració del servidor intermediari

Què és un servidor intermediari?

Un servidor intermediari web filtra els llocs web que consulteu, rep les peticions del vostre navegador per a obtenir pàgines web i els seus elements i, seguint una política decidirà si retornar-vos-les. S'utilitzen habitualment a les empreses i als punts d'accés públics sense fil per a controlar quins llocs web podeu veure, impedir-vos l'accés a Internet sense iniciar sessió o fer controls de seguretat als llocs web.

Canviar el mètode del servidor intermediari

1. Go to the desktop and start typing Network.

2. Cliqueu a Xarxa per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu Servidor intermediari de xarxa de la llista de l'esquerra.

4. Trieu el mètode de servidor intermediari que voleu utilitzar des de:

Cap

Les aplicacions utilitzaran una connexió directa per a obtenir el contingut de la web.

Manual

Per a cada protocol del servidor intermediari, definiu l'adreça d'un servidor intermediari i d'un port per als protocols. Els protocols són HTTP, HTTPS, FTP i SOCKS.

Automàtic

Un URL que apunta un recurs que conté la configuració adequada per al vostre sistema.

Les aplicacions que utilitzin la connexió de xarxa usaran la configuració de servidor intermediari especificada.