Triar o desactivar el so d'alerta

L'ordinador reproduirà un so simple d'alerta per a certs tipus de missatges i esdeveniments. Podeu triar diferents sons per a les alertes, establir-ne el volum independentment del volum del vostre sistema, o desactivar-los completament.

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Cliqueu a So per a obrir el quadre.

3. A la secció Alertes de so, seleccioneu un so d'alerta. Cada so es reproduirà quan cliqueu al damunt perquè pugueu escoltar com sona.

Utilitzeu el control lliscant del volum per a Sons del sistema a la secció Nivells de volum per a establir el volum del so d'alerta. Cliqueu al botó altaveu al final del control lliscant per a silenciar o activar el so d'alerta. Això no afectarà el volum de la música, pel·lícules o altres fitxers de so.