Canviar el volum del so

Per a canviar el volum del so, obriu el menú del sistema des del costat dret de la barra superior i moveu el control lliscant del volum cap a l'esquerra o la dreta. Podeu desactivar completament el so arrossegant el control lliscant a l'esquerra.

Si passeu per sobre de la icona del volum a la barra superior o el lliscador al menú del sistema, el volum es pot controlar desplaçant la roda del ratolí o el touchpad.

Alguns teclats tenen tecles que permeten controlar el volum. Normalment es representen com altaveus que emeten ones. Sovint es troben a prop de les tecles «F» a la part superior. En teclats portàtils, generalment es troben a les tecles «F». Mantingueu premuda la tecla Fn del teclat per a utilitzar-les.

Si teniu altaveus externs, també podeu canviar el volum mitjançant el control del volum dels altaveus. Alguns auriculars també tenen un control de volum.

Canvi del volum del so per a aplicacions individuals

Podeu canviar el volum d'una aplicació i deixar el volum d'altres sense canviar. Això és útil, per exemple, si escolteu música i navegueu per la web. És possible que vulgueu desactivar l'àudio del navegador web perquè els sons dels llocs web no interrompin la música.

Algunes aplicacions tenen controls de volum a les finestres principals. Si la vostra aplicació té control del volum, utilitzeu-lo per a canviar el volum. Si no:

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Cliqueu a So per a obrir el quadre.

3. Sota Nivells de volum, utilitzeu el control lliscant de volum per a cada aplicació per a establir el seu volum. Cliqueu al botó altaveu al final del control lliscant per a silenciar o deixar de silenciar l'aplicació.

Només es llisten les aplicacions que estan reproduint sons. Si una aplicació està reproduint sons però no està llistada, pot ser que no sigui compatible amb la característica que us permet controlar el seu volum d'aquesta manera. En aquest cas, no es pot canviar el seu volum.