Assigna els botons de la tauleta

Els botons de maquinari d'una tauleta es poden configurar per a diverses funcions.

1. Obriu la vista general d'Activitats i comenceu a teclejar Tauleta Wacom.

2. Cliqueu a Tauleta Wacom per a obrir el quadre.

Si no es detecta cap tauleta, se us demanarà que connecteu o activeu la tauleta Wacom. Cliqueu a Bluetooth a la barra lateral per a connectar una tauleta sense fil.

3. Cliqueu a Botons de mapa.

4. Una pantalla mostra la disposició dels botons de la tauleta. Premeu cada botó de la tauleta i trieu una d'aquestes funcions:

• Aplicació definida

• Mostra ajuda en pantalla

• Commutació de monitor

• Envia una pulsació de tecla

5. Cliqueu a Fet quan estigui configurat cada botó i premeu Esc per a sortir.