Estableix el mode de seguiment de la tauleta Wacom

El mode Tauleta determina com es representa el llapis a la pantalla.

1. Go to the desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Cliqueu a Tauleta Wacom per a obrir el quadre.

Si no es detecta cap tauleta, se us demanarà que connecteu o activeu la tauleta Wacom. Cliqueu a Bluetooth a la barra lateral per a connectar una tauleta sense fil.

3. Trieu entre el mode tauleta (o absolut) i el mode touchpad (o relatiu). En el cas del mode de tauleta, canvia el mode tauleta per a encendre.

En mode absolut, a cada punt de la tauleta s'aplica un punt de la pantalla. La cantonada superior esquerra de la pantalla, per exemple, sempre correspon al mateix punt de la tauleta.

En mode relatiu, si s'aixeca el llapis de la tauleta i es posa en una posició diferent, el cursor de la pantalla no es mou. Aquesta és la forma en què funciona un ratolí.