Triar un monitor

1. Go to the desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Cliqueu a Tauleta Wacom per a obrir el quadre.

Si no es detecta cap tauleta, se us demanarà que connecteu o activeu la tauleta Wacom. Cliqueu a Bluetooth a la barra lateral per a connectar una tauleta sense fil.

3. Al costat de Assigna a un monitor, seleccioneu on voleu rebre l'entrada de la tauleta gràfica o trieu Totes les pantalles.

Només es podran seleccionar els monitors que estiguin configurats.

4. Activeu Manté relació d'aspecte per a fer coincidir l'àrea de dibuix de la tauleta amb les proporcions del monitor. Aquesta configuració, també anomenada proporcions forçades, «quadra» l'àrea de dibuix en una tauleta perquè es correspongui més directament amb una pantalla. Per exemple, s'assignaria una tauleta 4∶3 perquè l'àrea de dibuix correspongui a una pantalla ampla.