Configurar el llapis

1. Go to the desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Cliqueu a Tauleta Wacom per a obrir el quadre.

Si no es detecta cap tauleta, se us demanarà que connecteu o activeu la tauleta Wacom. Cliqueu a Bluetooth a la barra lateral per a connectar una tauleta sense fil.

3. Hi ha una secció que conté paràmetres específics per a cada llapis, amb el nom del dispositiu (la classe llapis) i el diagrama a la part superior.

Si no es detecta cap llapis, se us demanarà que Moveu el llapis a prop de la tauleta per a configurar-la.

Aquests paràmetres es poden ajustar:

• Sensació de pressió de la punta: utilitzeu el control lliscant per a ajustar la «sensació» entre Suau i Ferma.

• Configuració del botó / roda de desplaçament (aquests canvien per a reflectir el llapis). Cliqueu al menú que hi ha al costat de cada etiqueta per a seleccionar una d'aquestes funcions: Clic del botó del mig del ratolí, Clic amb el botó dret del ratolí, Enrere o Endavant.

4. Cliqueu a Prova la configuració a la barra de capçalera per mostrar un sketchpad on podeu provar l'arranjament del llapis.