Test ydelsen af din harddisk

Test hastigheden på din harddisk:

1. Open Disks from the desktop.

2. Vælg disken i listen i ruden til venstre.

3. Klik på menuknappen og vælg Diskbenchmark … i menuen.

4. Klik på Start benchmark … og juster parametrene Overførselshastighed og Tilgangstid som ønsket.

5. Click Start Benchmarking… to test how fast data can be read from the disk. Administrative privileges may be required. Enter your password, or the password for the requested administrator account.

Hvis Afprøv skrivehastighed er tilvalgt, så tester benchmarken hvor hurtigt data kan læses fra og skrives til disken. Det tager længere tid at fuldføre.

Når testen er færdig vises resultaterne i grafen. De grønne punkter og linjerne der forbinder dem angiver prøvetagningerne; de hører til den højre akse, der viser adgangstid, plottet mod den nederste akse, der i procent viser tiden som er forløbet under benchmarken. Den blå linje viser læsehastigheder, mens den røde linje viser skrivehastigheder; de vises som adgangsdatahastigheder på den venstre akse, plottet mod procent af disken som er rejst, fra yderst til inderst, langs den nederste akse.

Under grafen vises værdier for minimum, maksimum og gennemsnitlige læse- og skrivehastigheder, gennemsnitlig tilgangstid og tid forløbet siden den sidste benchmarktest.