Como comprobo se a xestión de cor funciona correctamente?

Os efectos dun perfil de cor son a veces sutiles e pode que sexan difíciles de ver, se non cambiou moito.

O sistema ven con varios perfiles para probas que explica perfectamente como se aplican os perfiles:

Azul

Isto cambiará a pantalla a azul e probará se as curvas de calibración son enviadas ao dispositivo.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Prema en Preferencias.

3. Prema en Cor na barra lateral para abir o panel.

4. Seelccione os dispositivos para os que quere engadir un perfíl. Pode desexar tomar unha nota do perfíl que está usándose actualmente.

5. A premer Engadir perfil pode seleccionar un perfíl de proba que debería estar na parte inferior da lista.

6. Prema Engadir para confirmar a súa selección.

7. Para volver ao seu perfíl anterior, seleccione a o dispositivo no panel Cor, logo seleccione o perfíl que estaba usando antes de probar o perfíl de proba e prema Activado para usalo de novo.

Usando estes perfiles, pode ver claramente cando unha aplicación admite xestión de cor.