Koppla ritplattans knappar

Hårdvaruknapparna på en ritplatta kan konfigureras för olika funktioner.

1. Öppna översiktsvyn Aktiviteter och börja skriv Wacom-platta.

2. Klicka på Wacom-ritplatta för att öppna panelen.

Om ingen ritplatta detekteras kommer du att bli ombedd att Anslut eller aktivera din Wacom-ritplatta. Klicka på Bluetooth i sidopanelen för att ansluta en trådlös ritplatta.

3. Klicka på Koppla knappar.

4. På skärmen visas ritplatteknapparnas layout. Tryck på varje knapp på ritplattan och välj en av dessa funktioner:

• Programdefinierad

• Visa hjälp på skärmen

• Byt skärm

• Skicka tangenttryckning

5. Klicka på Färdig när varje knapp har konfigurerats, och tryck Esc för att avsluta.