Ställ in Wacom-plattans spårningsläge

Ritplatteläge avgör hur styluspennan mappas till skärmen.

1. Go to the desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Klicka på Wacom-ritplatta för att öppna panelen.

Om ingen ritplatta detekteras kommer du att bli ombedd att Anslut eller aktivera din Wacom-ritplatta. Klicka på Bluetooth i sidopanelen för att ansluta en trådlös ritplatta.

3. Välj mellan ritplatteläge (absolut) och styrplatteläge (relativt). Slå på Ritplatteläge för att få ritplatteläge.

I absolut läge kommer varje punkt på plattan att mappas till en punkt på skärmen. Övre vänstra hörnet av skärmen kommer till exempel alltid att motsvara samma punkt på plattan.

I relativt läge så kommer markören på skärmen inte att flytta sig om du lyfter upp styluspennan från plattan och sätter ner den på en annan position. Det är så en mus fungerar.