Konfigurera pennan

1. Go to the desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Klicka på Wacom-ritplatta för att öppna panelen.

Om ingen ritplatta detekteras kommer du att bli ombedd att Anslut eller aktivera din Wacom-ritplatta. Klicka på Bluetooth i sidopanelen för att ansluta en trådlös ritplatta.

3. Det finns en del som innehåller inställningar som är specifika för varje styluspenna, med enhetsnamnet (pennklassen) och diagram högst upp.

Om ingen styluspenna detekteras kommer du att bli ombedd att Förflytta din styluspenna nära ritplattan för att konfigurera den.

Dessa inställningar kan justeras:

• Tryckkänsla för spets använd skjutreglaget för att justera ”känslan” mellan Mjuk och Fast.

• Knapp/rullhjulskonfiguration (dessa ändras för att återspegla pennan). Klicka på menyn intill varje etikett för att välja en av dessa funktioner: mittenklick med musknapp, högerklick med musknapp, bakåt eller framåt.

4. Klicka på Prova dina inställningar i rubrikraden för att få fram ett skissblock där du kan testa dina inställningar för styluspenna.