Enviar fitxers a un dispositiu Bluetooth

Podeu enviar fitxers a dispositius Bluetooth connectats, com ara alguns telèfons mòbils o altres ordinadors. Alguns tipus de dispositius no permeten la transferència de fitxers o d'algun tipus específic. Podeu enviar fitxers des de la finestra de configuració de Bluetooth.

Envia fitxers no funciona en dispositius no suportats com els iPhones.

1. Go to the Desktop and start typing Bluetooth.

2. Feu clic a Bluetooth per a obrir el quadre.

3. Assegureu-vos que està habilitat per Bluetooth: l'interruptor a la barra de títol s'hauria d'establir a on.

4. A la llista de Dispositius, seleccioneu el dispositiu al qual enviar els fitxers. Si el dispositiu desitjat no es mostra com a Connectat a la llista, haureu de connectar-vos-hi.

Apareixerà un quadre específic del dispositiu extern.

5. Clic a Envia fitxers… i apareixerà el selector de fitxers.

6. Escolliu el fitxer que voleu enviar i feu clic a Selecciona.

Per a enviar més d'un fitxer d'una carpeta, mantingueu premuda la tecla Ctrl mentre seleccioneu els fitxers un a un.

7. El propietari del dispositiu receptor normalment ha de prémer un botó per a acceptar el fitxer. El diàleg Transferència de fitxers per Bluetooth mostrarà una barra de procés. Feu clic a Tanca quan la transferència s'hagi completat.