Cites de calendari

Això requereix que utilitzeu el calendari des de l'Evolution o el Calendar, o que tingueu configurat un compte en línia compatible amb el Calendar.

La majoria de distribucions inclouen almenys un d'aquests programes instal·lat per defecte. Si no és així, és possible que hàgiu d'instal·lar-lo utilitzant el gestor de paquets de la vostra distribució.

Per a veure les vostres cites:

1. Click on the clock on the taskbar.

2. Feu clic a la data per la qual voleu veure les vostres cites del calendari.

Es mostra un punt sota cada data que té una cita.

Les cites existents es mostraran a l'esquerra del calendari. A mesura que s'afegeixin cites al calendari de l'Evolution o al Calendar, apareixeran a la llista de cites del rellotge.

Rellotge, calendari i cites