Defineix la configuració del servidor intermediari

Què és un servidor intermediari?

Un servidor intermediari web filtra els llocs web que consulteu, rep les peticions del vostre navegador per a obtenir pàgines web i els seus elements i, seguint una política decidirà si retornar-vos-les. S'utilitzen habitualment a les empreses i als punts d'accés públics sense fil per a controlar quins llocs web podeu veure, impedir-vos l'accés a Internet sense iniciar sessió o fer controls de seguretat als llocs web.

Canviar el mètode del servidor intermediari

1. Go to the Desktop and start typing Network.

2. Feu clic a Xarxa per a obrir el quadre.

3. Seleccioneu Servidor intermediari de xarxa de la llista de l'esquerra.

4. Trieu el mètode de servidor intermediari que voleu utilitzar des de:

Cap

Les aplicacions utilitzaran una connexió directa per a obtenir el contingut de la web.

Manual

Per a cada protocol del servidor intermediari, definiu l'adreça d'un servidor intermediari i d'un port per als protocols. Els protocols són HTTP, HTTPS, FTP i SOCKS.

Automàtic

Un URL que apunta a un recurs que conté la configuració adequada per al vostre sistema.

Les aplicacions que utilitzin la connexió de xarxa usaran la configuració de servidor intermediari especificada.