Mailingliste

Mailinglister er diskussioner baseret på e-mails. Du kan spørge om hjælp med GNOME-mailinglisterne. Næsten alle GNOME-programmer har deres egen mailingliste. Den fulde liste over mailinglister findes på http://mail.gnome.org/mailman/listinfo.

Det kan være nødvendigt at abonnere på mailinglisten inden du kan sende e-mail til den.

Standardsproget på mailinglisterne er engelsk. Der findes brugermailinglister til andre sprog. F.eks. gnome-de til dem der taler tysk eller gnome-cl-list for alt hvad der har med Chile at gøre.