Αλλάξτε τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας σας και τις εφαρμογές σε πολλές γλώσσες, με την προϋπόθεση ότι έχετε τα κατάλληλα πακέτα της γλώσσας εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.

  1. Go to the Desktop and start typing Region & Language.

  2. Κάντε κλικ στο Περιοχή & γλώσσα για να ανοίξετε τον πίνακα.

  3. Κάντε κλικ στη Γλώσσα.

  4. Επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή και γλώσσα. Αν η περιοχή και η γλώσσα σας δεν είναι καταχωρισμένες, πατήστε … στο κάτω μέρος της λίστας για να επιλέξετε από όλες τις διαθέσιμες περιοχές και γλώσσες.

  5. Click Select to save.

  6. Your session needs to be restarted for changes to take effect. Either click Restart…, or manually log back in later.

Μερικές μεταφράσεις ενδέχεται να είναι ατελείς και συγκεκριμένες εφαρμογές μπορεί να μην υποστηρίζουν τη γλώσσα σας καθόλου. Κάθε αμετάφραστο κείμενο θα εμφανιστεί στη γλώσσα στην οποία το λογισμικό αναπτύχθηκε αρχικά, συνήθως τα αμερικάνικα αγγλικά.

Υπάρχουν μερικοί ειδικοί φάκελοι στον προσωπικό σας φάκελο όπου οι εφαρμογές μπορούν να αποθηκεύσουν πράγματα όπως μουσική, εικόνες και έγγραφα. Αυτοί οι φάκελοι χρησιμοποιούν τυπικά ονόματα σύμφωνα με τη γλώσσα σας. Όταν επανασυνδεθείτε, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να μετονομάσετε αυτούς τους φακέλους στα τυπικά ονόματα για την επιλεγμένη γλώσσα σας. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την νέα γλώσσα συνέχεια, θα πρέπει να ενημερώσετε τα ονόματα των φακέλων.

If there are multiple user accounts on your system, there is a separate instance of the Region & Language panel for the login screen. Click the Login Screen button at the top right to toggle between the two instances.