Servizos en liña e aplicacións

En canto engada unha conta en liña, calquera aplicación poderá usar a conta para calquera dos servizos dispoñíbeis que non desactivara. Diferentes fornecedores fornecen distintos servizos. Esta páxina mostra os distintos servizos e algúns das aplicacións que os usan.

Calendario

O servizo de Calendario permítelle ver, engadir e editar eventos nun calendario en liña. É usado por aplicacións como Calendario, Evolution e California.

Conversas

O servizo de chat permítelle falar cos seus contactos en plataformas de mensaxaría instantánea populares. É usado pola aplicación Empathy.

Contactos

O servizo de Contactos permítelle ver os detalles publicados dos seus contactos en varios servizos. É usado por aplicacións como Contactos e Evolution.

Documentos

O servizo de Documentos permítelle ver os seus documentos en liña como aqueles en Google Docs. Pode ver os seus documentos usando a aplicación Documentos.

Ficheiros

O servizo de Ficheiros engade unha localización de ficheiro remota, como se ten que engadir unha usando a funcionalidade Conectarse ao servidor nun xestor de ficheiros. Pode acceder a ficheiros remotos usndo o xestor de ficheiros, así como mediante os diálogos de abrir e gardar ficheiros nunha aplicación.

Correo electrónico

O servizo de Correo permítelle enviar e recibir correo electrónico mediante un fornecedor de correo como Google. É usado por Evolution.

Fotos

O servizo de Fotos permítelle ver as súas fotos en liña como as enviadas a Facebook. Pode ver as súas fotos usando a aplicación Fotos.

Impresoras

O servizo de Impresoras permítelle enviar unha copia dun PDF a un fornecedor desde o diálogo de impresión de moitas aplicacións. O fornecedor pode fornecer servizos de impresión, ou pode servir como almacenamento do PDF, que pode descargalo e imprimilo máis tarde.

Ler máis tarde

O servizo de Ler máis tarde permítelle gardar unha páxina web en servizos externos para que poida leelas máis tarde noutro dispositivo. Ningún aplicación actualmente usa este servizo.