Lägg till en världsklocka

Använd Klockor för att lägga till tider i olika städer.

Detta kräver att programmet Klockor är installerat.

De flesta distributionerna har Klockor förinstallerat som standard. Om din inte har det så kan du behöva installera det via din distributions pakethanterare.

För att lägga till en världsklocka:

1. Click the clock on the taskbar.

2. Klicka på knappen Lägg till världsklockor… under kalendern för att starta Klockor.

Om du redan har en eller flera världsklockor, klicka på en så kommer Klockor att starta.

3. I fönstret Klockor, klicka på knappen + eller tryck Ctrl+N för att lägga till en ny stad.

4. Börja skriva in namnet på staden i sökrutan.

5. Välj rätt stad eller den platsen närmast dig från listan.

6. Tryck på Lägg till för att lägga till staden.

Se vidare i Hjälp för klockan för ytterligare funktioner i Klockor.