Ändra vilket e-postprogram som används för att skriva e-post

När du klickar på en knapp eller en länk för att skick ett nytt e-postmeddelande (till exempel i ditt ordbehandlingsprogram), kommer standardepostprogrammet att öppnas med ett tomt meddelande så att du kan skriva. Om du däremot har mer än ett e-postprogram installerat så kan fel e-postprogram öppnas. Du kan fixa detta genom att ändra vilket program som är standardepostprogrammet:

1. Go to the Desktop and start typing Default Applications.

2. Klicka på Standardprogram.

3. Välj vilken e-postklient du önskar använda som standard genom att ändra alternativet E-post.