IRC

IRC significa Internet Relay Chat. És un sistema de missatgeria multiusuari en temps real. Podeu obtenir ajuda i consell al servidor IRC del GNOME d'altres usuaris i desenvolupadors de GNOME.

Per a connectar-vos al servidor IRC del GNOME, utilitzeu el Polari o l'HexChat.

Per a crear un compte d'IRC al Polari, consulteu la documentació del Polari.

El servidor IRC de GNOME IRC és irc.gnome.org. També podeu consultar l'anomenada "xarxa GIMP". Si l'equip està configurat correctament, podeu fer clic a l'enllaç irc://irc.gnome.org/gnome per a accedir al canal gnome.

Tot i que l'IRC és un mitjà de debat en temps real, la gent tendeix a no respondre de manera immediata, així que tingueu paciència.

Si us plau, tingueu en compte que el codi de conducta de GNOME s'aplica quan es xateja a IRC.