Llista de correu

Les llistes de correu són debats basats en el correu electrònic. Podeu sol·licitar assistència mitjançant les llistes de correu del GNOME. Gairebé cada aplicació GNOME té la seva pròpia llista de correu. La llista completa de llistes de correu s'enumeren a http://mail.gnome.org/mailman/listinfo.

És possible que us calgui inscriure a la llista de correu abans de poder enviar un correu electrònic.

L'idioma predeterminat que s'utilitza a les llistes de correu és l'anglès. Hi ha llistes de correu d'usuaris per a altres idiomes. Per exemple, gnome-de per a parlants alemanys o gnome-cl-list per a totes les coses relacionades amb Xile.