Välj en skärm

1. Go to the Desktop and start typing Wacom Tablet.

2. Klicka på Wacom-ritplatta för att öppna panelen.

3. Klicka på knappen Ritplatta i rubrikraden.

Om ingen platta detekteras kommer du att bli ombedd att Anslut eller aktivera din Wacom-ritplatta. Klicka på länken Bluetooth-inställningar för att ansluta en trådlös platta.

4. Klicka på Mappa till skärm…

5. Klicka på Mappa till ensam skärm.

6. Intill Utgång, välj skärmen du önskar ska få inmatning från din ritplatta.

Bara skärmar som är konfigurerade kommer att vara valbara.

7. Slå på Behåll bildförhållande (brevlådeformat) för att matcha plattans rityta mot proportionerna på skärmen. Denna inställning, också kallad tvinga proportioner, ”avgränsar” ritytan på en platta till att mer direkt motsvara en bildskärm. Till exempel, skulle en 4:3-platta kunna mappas så att ritytan motsvarar en bredbildsskärm.

8. Klicka på Stäng.