Konfigurera pennan

1. Go to the Desktop and start typing Settings.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Wacom-ritplatta i sidopanelen för att öppna panelen.

4. Klicka på knappen Styluspenna i rubrikraden.

Om ingen styluspenna detekteras kommer du att bli ombedd att Förflytta din styluspenna nära ritplattan för att konfigurera den.

5. Panelen innehåller detaljer och inställningar som är specifika för din penna, med enhetsnamnet (pennklassen) och diagram till vänster. Dessa inställningar kan justeras:

• Tryckkänsla för raderare: använd skjutreglaget för att justera ”känslan” (hur fysiskt tryck översätts till digitala värden) mellan Mjuk och Fast.

• Knapp/Rullhjul-konfiguration (dessa ändras för att återspegla pennan). Klicka på menyn intill varje etikett för att välja en av dessa funktioner: ingen åtgärd, vänsterklick med musknapp, mittenklick med musknapp, högerklick med musknapp, rullning uppåt, rullning nedåt, rullning åt vänster, rullning åt höger, bakåt eller framåt.

• Tryckkänsla för spets använd skjutreglaget för att justera ”känslan” mellan Mjuk och Fast.

Om du har mer än en penna, använd växlaren bredvid pennans enhetsnamn för att välja vilken penna som ska konfigureras.