Como importo os perfiles de cor?

Pode importar un perfíil de cor premendo dúas veces sobre o ficheiro .ICC ou .ICM no explorador de ficheiros.

Alternativamente pode xestionar os perfís de cor no panel de Cor.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Prema en Preferencias.

3. Prema en Cor na barra lateral para abir o panel.

4. Seleccoine o seu dispositivo.

5. Prema Engadir perfil para seleccionar un perfil existente ou importar un ficheiro novo.

6. Prema Engadir para confirmar a súa selección.

O fabricante da súa pantalla pode fornecer un perfíl que pode usar. Estos perfiles normalmente fanse para a pantalla media, polo que non é perfecto para a súa. Para un mellor calibrado, debería crear o seu propio perfíl usando un colorímetro e un espetrofotómetro.