Roldas de correo

As roldas de correo son discusións baseadas en correos-e. Pode pedir axuda nas roldas de correo de GNOME. A maioría das aplicacións GNOME teñen a súa propia rolda de correo. Pode atopar un listado completo de todas as roldas de correo en http://mail.gnome.org/mailman/listinfo.

Pode que precise suscribirse na rolda de correo antes de poder enviar un correo-e á mesma.

O idioma que se usa de maneira predeterminada nas roldas de correo é o inglés. Hai roldas de correo de usuarios noutros idiomas. Por exemplo, gnome-de para quen fala alemán ou gnome-gl-list para todo o relacionado con Galicia.